top of page
Image by bantersnaps

Word lid!

Doe mee met De Vrije Student en word lid van de vereniging om mee te helpen, mee te denken en om zelf kandidaat te kunnen worden!

Doe mee!

Maak samen met ons het hoger onderwijs vrijer, krijg invloed in de vereniging en neem deel aan gezellige evenementen! Dit alles voor maar 5 (of in Amsterdam 10) euro per jaar!

Selecteer je onderwijsinstelling

Bedankt voor je aanmelding! We nemen snel contact met je op!

Doe mee!: Feedback formulier

Door ondertekening van dit formulier wordt u lid van de vereniging De Vrije Student. Conform de statutaire en huishoudelijke reglementen wordt u geplaatst in een van de netwerken., te weten het netwerk Amsterdam, Utrecht, Groningen of het buitennetwerk indien u niet studeert aan instellingen zoals vermeld in het formulier. Door het formulier te verzenden, committeert u zich aan de door de ALV vastgestelde contributie. Deze contributie bedraagt 10 euro per kalenderjaar voor leden van de netwerken Amsterdam, Utrecht & het buitennetwerk en 5 euro per kalenderjaar voor leden het netwerk Groningen. Door het formulier te verzenden geeft u toestemming aan De Vrije Student om uw gegevens te bewaren en contact met u op te nemen. Neem binnen 2 weken contact met ons op indien u zich niet aan deze voorwaarden wil binden en per abuis het formulier heeft verzonden.

bottom of page